HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.14. 01:28 -glaurung-

Idén Ike-kal van a gond

Bookmark and Share

2005-ben a Katrina hurrikán miatt a New Orleans Saints egy teljes szezont távol töltött az otthonától. Idén ők megúszták, azonban a houstoniak nem, oda ugyanis Ike tette be a lábát.

 

Eredetileg még csak arról lett volna szó, hogy vasárnapról hétfőre teszik át a Ravens-Texans meccset, azonban Ike olyan komoly károkat okozott a Reliant Stadiumban, hogy ott nem lehet meccset rendezni. Így a találkozót elhalasztották egészen a 10. hétig, ám ez egy kisebb átszervezéssel is együtt járt.

 

A Ravensnek a 10. héten lett volna a bye week, ezt azonban mostanra kapták meg, hiszen a meccset nem lehet megrendezni. Ugyancsak ez a hétvége lesz a bye a Texans számára. Az ügyletbe azonban még egy felet, nevezetesen a Cincinnati Bengalst is be kellett vonni. Az átszervezés után a Ravens-Texans meccs november 9-én lesz majd, az eredetileg a 10- hétre kiírt Bengals-Texans meccset áttették a 8. fordulóra, amikor mindkét csapatnak a bye lett volna.

 

A következő két fordulóban a Texans alapból idegenben játszott volna, ennyi idő vélhetően elég lesz a tetőszerkezet helyrehozására. A Reliant Stadium ugyanis behúzható tetővel rendelkezik, többek között ezért is került anno (2000-től 2002-ig épült) 352 millió dollárba. A megsérült tető mellett a stadion különböző részeiben is kárt tett a szél és a víz, valamint a pályára is rengeteg hulladék került a hurrikán miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: nfl ike houston texans baltimore ravens hurrican


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr68662457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása