HTML

Még 1 Yard!

Amerikai foci: nincs döntetlen, nincs színészkedés, nincs rinyálás, ütközés van. Írd meg nekünk, mi történt a falban, milyen a punter magányossága vagy miért jó 4 WR-rel felállni.

Facebook

még1yard on Facebook

Utolsó kommentek

Kickoff

Nincs megjeleníthető elem

2009.09.13. 21:30 -meg1yard-

Hétvégi eredmények 09.13.

Bookmark and Share

Hajszállal a Wolves Győrött, könnyedén a Nyíregyháza Budapesten. Beszámoló a hétvégi hazai meccsekről.

MAFL Div I

Budapest Titans - Nyíregyháza Tigers 0:39: A MAFL Div I újjonca - és egyben a Szövetség jelenlegi álláspontja szerinti kiesője - megszerezte első győzelmét az elsőosztályban. Míg a Tigers a múlt héten csak megszorongatta a Cowboys, szombaton átgázolt a Titans együttesén. Ez az eredmény nagyjából előrevetíti, hogy mely négy csapat lesz a rájátszás résztvevője. Amennyiben a Titans nem tud valamiféle csoda-szerű formajavulást felmutatni, a Győr és a másik két budapesti csapat ellen nem lesz sok keresnivalójuk.

Győr Sharks - Budapest Wolves 12:20: A Div I másik hétvégi mérkőzésén is vendég siker született, azonban a Farkasok győzelme korántsem volt olyan egyértelmű, mint a Tigers-féle henger. A vezetést a kíválóan felkészített és roppant erős győri együttes szerezte meg, és egészen az utolsó percekig esélyük volt a győzelemre. A budapestiek támadófala szezonon kívüli formát mutatott, számtalan false starttal ellehetetlenítve saját játékukat, azonban ennek ellenére kimondható, hogy a Wolvesnak komoly kihívója van az idén a Sharks személyében.

MAFL Junior

Debrecen Galadiatos - Miskolc Steelers 20:13: Két okból is örvendetes a fenti eredmény; egyrészt a hazai foci szempontjából fontos, hogy Debrecenben újra erős gárda épüljön fel, másrészt jó látni, hogy a Steelers fiataljai ilyen szoros meccset játszotak első tétmérkőzésükön. A fiataloké a jövő, szép volt srácok!

Győr Sharks - Budapest Wolves 12:14: A felnőttekénél lehetőleg még szorosabb meccsen a bajnok Wolves Juniors megszerezte első 2009-es győzelmét a Sharks otthonában. Míg a tavalyi döntőben a Kisfarksok lemosták a Cápá-utánpótlást a pályáról, most végletekig kiélezett mérkőzést játszott a két együttes. A két mérkőzés alapján kimondható, Győrben komoly munkát végez a Gratz Vilmos vezette edzői stáb, a Wolves egyre inkább a nyakában érezheti az éhes Cápák lehelletét. (Már ha ilyesmiről lehetne beszélni porcoshalak esetén.)

Szólj hozzá!

Címkék: hazai mafl


A bejegyzés trackback címe:

https://meg1yard.blog.hu/api/trackback/id/tr311379856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása